Pc-versie van Sunset Overdrive krijgt M-rating van ESRB

Eerder deed een Koreaans classificeringsbureau hetzelfde.

De pc-versie van Sunset Overdrive krijgt een M-Rating van het Entertainment Software Rating Board (ESRB). Eerder dit jaar deed een Koreaans classificeringsbureau hetzelfde waardoor er sindsdien het gerucht gaat dat Sunset Overdrive naar de pc komt.

Zowel Microsoft als Insomniac hebben nog niet op de informatie gereageerd. Indien Microsoft opnieuw de uitgever is, dan is de kans groot de game enkel beschikbaar komt in de Windows 10 Store. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid dat een andere partij de pc-versie uitbrengt.

Sunset Overdrive is oorspronkelijk in 2014 uitgebracht voor de Xbox One en is de eerste openwereldgame van ontwikkelaar Insomniac. Inmiddels heeft de studio Spider-Man uitgebracht voor de PlayStation 4. Carl zijn Spider-Man review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread