Derde seizoen Castlevania tv-serie aangekondigd

Bloedlust. 

Producent Adi Shankar heeft op Twitter het derde seizoen van de Castlevania tv-serie aangekondigd. Het tweede seizoen is sinds kort beschikbaar op de online streamingdienst en bevat acht afleveringen, dubbel zoveel als het eerste seizoen.

In de Castlevania tv-serie nemen Trevor Belmont, Sypha Belnades en Alucard het op tegen Dracula en zijn leger nadat diens vrouw door de kerk als heks is verbrand. Het derde seizoen bevat tien afleveringen.

Adi Shankar werkt momenteel ook aan een Assassin's Creed-animatieserie dat volgens de producent 'een origineel verhaal binnen het Assassin's Creed-universum' vertelt. Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread