Call of Duty: Black Ops 4 bevat vanaf nu microtransacties

Black Market Tiers en Special Orders.

Call of Duty: Black Ops 4 - de PlayStation 4 versie, althans - bevat vanaf nu microtransacties. In een post op Reddit verduidelijkt Activision de komst van het in-game betaalmiddel genaamd COD Points.

COD Points lanceren volgende week ook voor de pc- en Xbox One-versie van Treyarchs militaire shooter. Hoewel de te unlocken items louter cosmetisch van aard zijn, lijkt de aankondiging kwaad bloed te zetten bij fans van de reeks. Zo zou je er zonder COD Points wel erg lang over doen om alle wapenskins en uniformen vrij te spelen.

blops

Concreet kan je met de microtransacties Nebulium Plasma in de Zombies-modus aanschaffen, hogere Black Market Tiers bereiken en zogenaamde Special Orders plaatsen. Special Orders laten je - net als in Fortnite - toe exclusieve uitdagingen aan te gaan, die je bij vervollediging één of meer items opleveren.

De komst van microtransacties valt ook niet toevallig voor de launch van Blackjack's Shop in november. De in-game marktplaats biedt een ruim scala aan tijdelijk verkrijgbare gear, met een assortiment dat wekelijks vernieuwt.

blops2

Hier lees je nog eens Carls Call of Duty: Black Ops 4 Blackout review en Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer en Zombies review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread