Sony toont eerste beelden MediEvil remake

Komt in 2019 uit.

Sony toont de eerste beelden van de MediEvil remake die in 2019 uitkomt. De game is tijdens de PlayStation Experience vorig jaar aangekondigd, echter stond MediEvil toen nog voor 2018 gepland. Een exacte releasedatum is niet bekendgemaakt.

Sony topman Shawn Layden benadrukt dat MediEvil een 'volledige remake' is en geen simpele remaster. De game is vanaf de grond af aan opnieuw opgebouwd voor de PlayStation 4. In de trailer zie je het verschil tussen de nieuwe en originele versie.

Het origineel is een action adventure hack-and-slash game die in 1998 voor de originele PlayStation uitkwam en eerder een remake in de vorm van MediEvil: Resurrection voor de PlayStation Portable kreeg.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread