Netflix geeft eerste blik op Henry Cavill als de Witcher Geralt

Baardloos!

Netflix geeft een eerste blik op acteur Henry Cavill als de Witcher Geralt in de aankomende tv-serie. Daarnaast is actrice Anna Shaffer gecast voor de rol van Triss Merigold. Eerder zijn de rollen van Yennefer en Ciri al ingevuld.

In de korte clip op de Twitter-pagina van Netflix is Cavill gekleed als Geralt, draagt hij een witte pruik en gekleurde lenzen. De baard en littekens uit The Witcher 3: The Wild Hunt zijn niet te zien omdat de serie op de boeken is gebaseerd.

Inmiddels is ook bekend dat de The Witcher-serie acht afleveringen krijgt en waarschijnlijk in 2020 uitkomt. Begin dit jaar gaf schrijfster Lauren S. Hissrich op Twitter aan dat het script voor pilot van Witcher-serie reeds klaar is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread