Gerucht: Diablo 3 krijgt amiibo ondersteuning op de Nintendo Switch

Demonen en schatten.

Volgens geruchten krijgt Diablo 3 op de Nintendo Switch amiibo ondersteuning. Reddit-gebruiker JustMaku geeft aan dat het in ieder geval om een Treasure Goblin en een demoon gaat, maar dat er mogelijk nog meer amiibo's uitkomen.

Door de Treasure Goblin te gebruiken komt er in-game een portaal tevoorschijn waarmee je het Treasure Realm kunt betreden. Er is echter wel een cooldown van een dag zodat je niet onbeperkt je zakken kunt vullen.

Bij gebruik van de demoon spawnt er een extra krachtige tegenstander in-game waar tegen je kunt vechten. De cooldown van de demoon is 45 minuten. JustMaku laat wel weten dat die tijden mogelijk nog aangepast worden.

Volgende week komen we ongetwijfeld meer te weten aangezien het BlizzCon 2018 schema naar een Diablo aankondiging hint. Inmiddels is ook de Diablo 3: Eternal Collection voor Nintendo Switch releasedatum onthuld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread