Assassin's Creed Odyssey patch voegt extra verhaalmissie toe

Steelt de show.

Ubisoft brengt vandaag patch 1.0.6 uit voor Assassin's Creed Odyssey, met daarin een nieuwe verhaalmissie. The Show Must Go On-missie is onderdeel van The Lost Tales of Greece, een serie gratis missies in aanloop naar de eerste betaalde DLC voor de game: Legacy of the First Blade.

Net zoals bij Assassin's Creed Origins vorig jaar, brengt Ubisoft de komende tijd enkele gratis missies uit die het verhaal naar de grote uitbreidingen overbruggen. Legacy of the First Blade koppelt het verhaal van Odyssey aan Origins en komt in december uit. Ongeveer zes weken later volgt The Fate of Atlantis DLC.

Patch 1.0.6 brengt ook een resem aan bugfixes met zich mee, naast een herzien Mercenary-systeem. Er is een nieuw menu met uitgebreide statistieken van je personage te vinden, en pijlen zijn voortaan automatisch te craften zodra ze op zijn. Zolang je maar wel genoeg resources daarvoor in je inventory hebt.

Lees ook de Assassin's Creed Odyssey review van Maarten terug.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread