Nintendo heeft nieuwe financiŰle cijfers voor de Switch bekendgemaakt. In totaal is de console al meer dan 22 miljoen keer verkocht. Daarnaast meldt Nintendo dat Fortnite op bijna de helft van die verkochte Switch-consoles staat ge´nstalleerd.

Fortnite is sinds juni van dit jaar beschikbaar voor de Switch, en is sindsdien dus al door miljoenen spelers gedownload. Daarnaast onthulde Nintendo nog enkele andere interessante cijfers over de Switch. Zo is de helft van de pre-order voor Pokemon let's Go voor de versie die de PokÚ Ball Plus-accessoire bevat.

12

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Season 7 Week 2 Challenges: Fortnite Abandoned Mansion Dance Off locatie.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Advertentie