Bethesda: "Fallout 76 bevat onvoorziene bugs en mogelijk spectaculaire problemen"

Typisch Bethesda.

Volgens Bethesda zal Fallout 76 bij release 'onvoorziene bugs' en mogelijk 'spectaculaire problemen' bevatten. Volgens de ontwikkelaar is de launch-versie dan ook geen afgewerkt product, maar een basis waaraan steeds verbeteringen worden toegevoegd.

Bethesda is zich momenteel al bewust van verschillende problemen, zoals locaties met een slechte framerate. Daarnaast roept de ontwikkelaars echter iedereen op om alle mogelijke problemen met de game te melden. Zowel tijdens als na de release van de game pakt Bethesda die problemen verder aan.

12

Wil je meer weten? Hier lees je over de Fallout 76 release, gameplay, multiplayer en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread