Assassin's Creed Odyssey Romance opties lijst - Alle locaties van NPC's waar je seks mee kunt hebben

Een volledige lijst van de wildste Grieken die de Klassieke Oudheid te bieden heeft.

Romance is vanaf nu officieel een ding in Assassin's Creed Odyssey. Het is de eerste keer dat je in een Assassin's Creed-game personages tegenkomt in de wereld waar je, met de juiste dialoogopties, mee in bed kunt duiken.

Het systeem is vrij eenvoudig. Af en toe kom je een personage tegen met een 'romance' optie in de dialoog. Zeg de juiste dingen, en al snel krijg je een korte cutscene waarin je veel te horen krijgt maar niets te zien. Toch is het leuk om op deze manier extra kleur te geven aan Alexios of Kassandra, en met die reden hebben we een lijst opgestelt van alle romanceable personages in Assassin's Creed Odyssey en hun locatie.

Assassin's Creed Odyssey romance opties lijst - alle romanceable personages en hun locatie

Anders dan in een game als Mass Effect, maakt het niet uit of je met Kassandra of Alexios speelt. Voor beide personages gelden exact dezelfde opties als het op NPC's aankomt waar je mee in bed kunt duiken. Je keuze aan het begin van de game maakt op dit gebied dus absoluut geen verschil.

Assassins_Creed_Odyssey_Romance_1

Romanceable characters in Assassin's Creed Odyssey en waar ze te vinden:

Romanceable personageBeschikbaar vanafExtra romancesOpmerking
Aikaterine Chapter 8 Main Quest: A-Musing Tale Geen Geen
Alkibiades Chapter 4 Main Quest: Oil and Love Character Sidequest: Handle with Care
Character Sidequest: Rock Hard
Je moet hem verleiden in Oil and Love voordat je hetzelfde kan doen in Handle with Care.
Auxesia Phokis Sidequest: Age is Just a Number Geen Geen
Daphnae Phokis Sidequest: The Goddesses' Hunt Je moet al met haar flirten in de voorgaande quest The Daughters of Artemis geen
Diona Kythera Sidequest: I, Diona Je moet Episode 3 voltooid hebben Geen
Eritha Kythera Sidequest: I, Diona Je moet Episode 3 voltooid hebben Geen
Kosta Lokris Sidequest: Family Values Geen Geen
Kyra Mykonos Sidequest: Kyra with a Cause Bleeding Hearts and Stolen Money
Goddess of the Hunt
Voltooi Trouble in Paradise first en kies Kyra's kant. Als je de kant van Thaletas kiest, moet je eerst The Thaletas way voltooien.
Lykaon Phokis Sidequest: Helping a Healer Geen Geen
Mikkos Lemnos Sidequest: Tough Love None Kies "Try a gentle approach" in de Tough Love sidequest.
Odessa Megaris Sidequest: A Family Ordeal Sidequest: The True Story Geen
Roxana Hydrea Island Sidequest: Foot Race Sidequest: Retribution Als je haar verleid hebt in Foot Race.
Thaletas Mykonos Sidequest: The Thaletas Way Paint the Sand Red
Hearts of War
Voltooi Trouble in Paradise en kies de kant van Thaletas.
Xenia Achaia Sidequest: Priceless Treasure None Voltooi alle missies van Xenia die unlocken na de main story quests Ashest to Ashes en Lost and Found.
Zopheras Lakonia Sidequest: Not My Mother's Daughter Geen Geen

Nog meer Assassin's Creed Odyssey tips nodig? Check dan ook: Odyssey Romance opties, Odyssey XP en levelen gids en nog veel meer binnenkort!

Hoe werkt romancen en andere dingen die je moet weten over verleiden in Assassin's Creed Odyssey

Romantiek werkt op een aparte manier in Assasin's Creed Odyssey.

Dat is vooral omdat Ubisoft wil dat de speler volledig in de wereld gedompeld is. Het is dus niet erg voorspelbaar en moeilijk om op voorhand wat je exact moet doen om een personage te verleiden. De romanceable personages zijn dus wat verstopt in de game, verspreid over verschillende sidequests of zelfs willekeurige gunsten die je inlevert in oud Griekenland.

Assassins_Creed_Odyssey_Romance_2

Het voornaamste om in je achterhoofd te houden is dat de personages die we hierboven opnoemen te 'romancen' zijn in die missies die we opsommen, maar dat je er ook wel wat werk in moet steken. Het is dus niet altijd voldoende om gewoon de missie te voltooien en beloond te worden met seks (zo werkt het in het echt namelijk ook niet), maar je moet ook de juiste flirterige dialoogopties kiezen in voorgaande gesprekken en verschillende taken uitvoeren.

Wat is er nog belangrijk om te weten? Hier is een kort overzicht van de belangrijkste zaken:

Assassin's Creed Odyssey romance uitgelegd:

  • Romance is onzichtbaar - als je alle juiste interacties hebt met een personage, dan start er een 'romantisch moment'. Dit wordt getoond op een typische videogame manier. Je krijgt een beeld van de deur te zien waar alles achter gebeurd en je hoort wat giechelend geluid. Verwacht dus niet teveel.
  • Soms kan je kansen missen, maar vaak heb je meer dan één kans. We hebben de personages die je op meerdere momenten kan verleiden in het overzicht hierboven gezet, maar zelfs enkele daarvan kan je volledig missen als je niet de juiste beslissingen maakt in het begin.
Assassins_Creed_Odyssey_Romance_3
  • Dialogen om te romances zijn vrij vanzelfsprekend. Naast de juiste dialoogopties staat een klein hartje om aan te duiden dat deze optie zal leiden naar een romantisch momentje. Ook wanneer die er niet tussen staat, is het altijd slim om te kiezen voor een optie dat hen blij zal maken.
  • Romances zouden 'organisch' in de wereld moeten voorkomen. Daar willen we mee zeggen dat ze haast vanzelf moeten voorkomen in de wereld. Daarom dat het moeilijk is om aan te geven welke acties je moet aanvinken om zover te gaan. In het algemeen is het de bedoeling dat je een band schept met bepaalde personages over de periode van enkele missies zodat je samen onder de sterren beland. Of op een boerderij terwijl een doodzieke vader buiten ligt te kermen van de pijn, want soms is Assassin's Creed Odyssey ook een beetje bizar.
  • Voor de trophy hunters: je krijgt de trophy al als je één romance succesvol hebt afgesloten!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread