Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Drie nieuwe Spider-Man suits onthuld voor The Heist DLC

Just keep swinging.

Insomniac Games geeft op de officiële PlayStation-blog een eerste blik op de drie nieuwe 'suits' die vrij te spelen zijn in de aankomende The Heist DLC voor Spider-Man. De Scarlet Spider Mark II en de Spider-UK-outfits zijn bekend uit de stripverhalen. De Resilient Suit is helemaal nieuw en ontworpen door Marvel-illustrator Gabriele Dell'Otto.

The Heist lanceert op 23 oktober als eerste van een drietal downloadbare uitbreidingen. Ze zijn niet los te koop, maar vallen onder de The City that Never Sleeps DLC die voor 19,99 euro wordt aangeboden in de PlayStation Store. Ook maken ze onderdeel uit van de Spider-Man Digital Deluxe Edition.

In The Heist werk je samen met Black Cat om de daders te pakken achter een kunstroof. Daar komen ook nieuwe challenges, crimes en een nieuwe vijanden-factie bij kijken. Heb je nog niet alle suits in de hoofdgame? We hebben alle Spider-Man suits voor je op een rij gezet. Lees tevens de Spider-Man review van Carl.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties