Sony maakt het mogelijk om begin 2019 je PSN-ID te veranderen.

Sony laat weten dat een bta wordt uitgebracht om de functie te testen. Dit is onderdeel van het PlayStation Preview Program en geeft voorgeselecteerde gebruikers de kans nieuwe functies te testen.

Tijdens de testfase kunnen gebruikers hun gebruikersnaam zo vaak veranderen als ze willen. Wanneer de service volledig wordt gelanceerd is de eerste verandering gratis, daaropvolgende veranderingen kosten 7,99 euro of 3,99 euro als je een Playstation Plus abonnement hebt. Overigens kun je ook terug naar je oude ID zonder extra kosten.

Je kunt je ID veranderen in het instellingenmenu van je PlayStation of op je profielpagina. Sony legt uit dat je je nieuwe gebruikersnaam naast je huidige gebruikersnaam kunt plaatsen. Wel is het zo dat als je eenmaal je keuze gemaakt hebt, je hier niet op terug kunt komen.

Ook van belang is dat deze functie alleen werkt voor PlayStation 4 games die na 1 april 2018 zijn uitgegeven en 'een grote groep games die vr die tijd zijn uitgegeven'.

PSN gebruikers hebben Sony al twaalf jaar verzocht voor deze functie.

Sony heeft bevestigd dat ze aan next-gen PlayStation werken, het is te verwachten dat deze functie bij voorbaat beschikbaar zal zijn.

ADVERTENTIE

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Black Ops 4 Blackout Character Missions - Unlock alle Character Skins

Zo speel je alle Black Ops 4 Character Skins vrij.

Nieuwe Nvidia GeForce drivers ondersteunen nieuwe games

Voor Call of Duty: Black Ops 4, Soulcalibur 6 en GRIP.

Ninja Theory lanceert een studiebeurs rond mentale gezondheid

Om mensen een leven voorbij de diagnose te geven.

Advertentie