Sony:'Het is noodzakelijk om next-gen hardware te hebben'

PlayStation 5 wordt niet genoemd.

Sony-topman Kenichiro Yoshida geeft in een interview met de Financial Times aan dat het 'noodzakelijk is om next-gen hardware te hebben', maar noemt daarbij niet expliciet de PlayStation 5. Het is echter onwaarschijnlijk dat de console een andere naam krijgt.

In datzelfde interview laat Yoshida weten dat het bedrijf ook aan een tablet werkt dat in staat is om met meerdere apparaten verbinding te maken. De hardware maakt gebruik van een streaming dienst, vermoedelijk het antwoord van Sony op de xCloud van Microsoft.

De PlayStation 5 release vindt ten vroegste plaats in 2021, zo vertelde PlayStation-baas John Kodera in een eerder interview. Wil je meer weten? Lees dan ons overzicht met alle PlayStation 5 informatie. Eind dit jaar brengt Sony ook nog de PlayStation Classic uit.

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread