Borderlands 2 VR aangekondigd

Exclusief voor de PlayStation VR.

Uitgever 2K Games heeft Borderlands 2 VR aangekondigd. De Virtual Reality-versie van de first-person shooter lanceert op 14 december exclusief voor de PlayStation VR.

De VR-versie bevat enkel de singleplayer campaign van Borderlands 2. Uniek aan deze versie is dat je de tijd kunt vertragen om je volgende actie te bepalen. Bewegen doe je ofwel op de traditionele manier, ofwel door middel van teleportatie.

De vier personages uit Borderlands 2 zijn opnieuw speelbaar, maar hebben allemaal extra skills gekregen die gebruik maken van de mogelijkheid om de tijd te vertragen. Ook nieuw in deze versie is de mogelijkheid om voertuigen in first-person te besturen.

Borderlands 2 is niet de eerste shooter die een VR-versie krijgt. Zo was onze Sander destijds bijzonder enthousiast over Resident Evil 7: Biohazard voor de PlayStation VR. Zijn Resident Evil 7: Biohazard - PlayStation VR review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread