Verdien echt geld in Fortnite met het Support-A-Creator evenement

Stel je verwachtingen wel bij. 

Epic Games laat weten dat je in Fortnite echt geld kunt verdienen met het aankomende Support-A-Creator evenement. Het bedrijf waarschuwt wel dat je 'bescheiden' resultaten dient te verwachten. Het evenement gaat bij de volgende Fortnite update live en duurt tot 31 december.

Om mee te doen dien je je aan te melden bij Epic Games zodat je in-game vertegenwoordigd wordt. De ontwikkelaar besluit vervolgens wie er voor het evenement in aanmerking komen. In de omschrijving worden onder andere streamers en cosplayers genoemd.

Er zijn echter wel voorwaarden. Zo moet je de afgelopen 30 dagen regelmatig Fortnite content hebben uitgebracht en minimaal 1000 volgers hebben op een willekeurig social media platform. Het bedrijf geeft aan opzoek te zijn naar oprechte deelnemers.

vbucks

Zodra het evenement start kunt je in de item shop in Battle Royale kiezen voor 'Support a Creator' en in Save the World vind je de 'Support a Creator' optie terug onder de loot tab. Vanuit daar kun je vervolgens een creator naar keuze selecteren om te steunen.

De geselecteerde creator krijgt een percentage van het aantal V-Bucks dat je uitgeeft. Dat geldt voor zowel V-Bucks die je in de game verdiend hebt als die je met echt geld hebt gekocht. Iedere creator krijgt 5 dollar per 10.000 uitgegeven V-Bucks.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread