Epic Games laat weten dat je in Fortnite echt geld kunt verdienen met het aankomende Support-A-Creator evenement. Het bedrijf waarschuwt wel dat je 'bescheiden' resultaten dient te verwachten. Het evenement gaat bij de volgende Fortnite update live en duurt tot 31 december.

Om mee te doen dien je je aan te melden bij Epic Games zodat je in-game vertegenwoordigd wordt. De ontwikkelaar besluit vervolgens wie er voor het evenement in aanmerking komen. In de omschrijving worden onder andere streamers en cosplayers genoemd.

Er zijn echter wel voorwaarden. Zo moet je de afgelopen 30 dagen regelmatig Fortnite content hebben uitgebracht en minimaal 1000 volgers hebben op een willekeurig social media platform. Het bedrijf geeft aan opzoek te zijn naar oprechte deelnemers.

vbucks

Zodra het evenement start kunt je in de item shop in Battle Royale kiezen voor 'Support a Creator' en in Save the World vind je de 'Support a Creator' optie terug onder de loot tab. Vanuit daar kun je vervolgens een creator naar keuze selecteren om te steunen.

De geselecteerde creator krijgt een percentage van het aantal V-Bucks dat je uitgeeft. Dat geldt voor zowel V-Bucks die je in de game verdiend hebt als die je met echt geld hebt gekocht. Iedere creator krijgt 5 dollar per 10.000 uitgegeven V-Bucks.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Season 7 Week 1 Challenges: Fortnite Crown of RVs, Metal Turtle en Submarine locaties, Fortnite Forbidden Locations.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content