RimWorld release bekendgemaakt.

Na vijf jaar Early Access.

Ontwikkelaar Ludeon Studios heeft de releasedatum van RimWorld bekendgemaakt. De game lanceert op 17 oktober. RimWorld is al sinds november 2013 speelbaar in Early Access, maar krijgt nu een patch die de game naar versie 1.0 brengt.

De nieuwe patch introduceert onder andere een voedselrestrictiesysteem. Daarmee bepaal je welk voedsel je kolonisten en gevangenen mogen eten. Afgezien daarvan biedt versie 1.0 vooral bug fixes.

12

In RimWorld bouw je een een ruimtekolonie uit met de bedoeling om uiteindelijk te ontsnappen van de planeet waarop je bent gestrand. Alle gebeurtenissen tijdens je avontuur worden willekeurig bepaald door een AI verteller.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread