Guacamelee! 1 en 2 komen naar de Nintendo Switch

Técnico!

Ontwikkelaar DrinkBox Studios laat weten dat Guacamelee! 1 en 2 naar de Nintendo Switch komen. Het eerste deel is per direct in de eShop beschikbaar en kost 13,99 euro. Het betreft de Guacamelee: Super Turbo Championship Edition, een heruitgave met alle DLC. Het vervolg komt later uit.

Een exacte releasedatum of prijs voor Guacamelee! 2 is nog niet bekendgemaakt. Overigens betreft het in beide gevallen digitale releases. Een mogelijk fysieke uitgave of bundel voor de Nintendo Switch is niet genoemd.

Volgens Michiel nestelt Guacamelee! 2 zich zo in het lijstje van beste metroidvania-games ooit. Dat is op zijn zachtst gezegd een groot compliment voor de game. Michiel zijn volledige Guacamelee! 2 review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread