Fortnite op iOS heeft sinds de lancering 300 miljoen dollar omgezet

De game doet het op Android ook uitstekend.

Volgens een rapport van Sensor Tower heeft Fortnite sinds de lancering in maart 2018 op iOS 300 miljoen dollar omgezet. De game doet het op Android ook uitstekend en heeft daar sinds 9 augustus reeds 60 miljoen dollar binnengehaald.

Het bedrijf geeft aan dat 65 procent van de 300 miljoen dollar uit de Verenigde Staten komt. De lancering van seizoen 6 vorige week heeft reeds 20 miljoen dollar opgeleverd. Voorheen werd er 1,5 miljoen dollar per dag uitgegeven, nu is dat 2,5 miljoen dollar.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread