FIFA 19 beste aanvallers en spitsen - Beste ST (SP), CF (CA), LF (LA) en RF (RA)

De beste spitsen en attackers in FIFA 19.

De beste FIFA 19 aanvallers en spitsen zijn onmisbaar in elk team. Om een voetbalmatch te winnen, moet je immers scoren. Daarom moet je op de beste ST (SP), CF (CA), LF (LA) en RF (RA) spelers rekenen om de zaak op de cruciale momenten af te maken.

Op deze pagina staan de spitsen en attackers volgens hun algemene ranking gerangschikt. Elke aanvaller heeft echter nog zijn unieke vaardigheden. Zo is de ene beter in Long Shots, terwijl de andere vooral een dribbelaar met goede Ball Control is, of een grote speler die dankzij een goede Heading stat sterk is in de lucht. Hou bij het kiezen van je spits dus rekening met je speelstijl.

Voor andere lijsten met de beste spelers per positie, check je ook de volgende pagina's: FIFA 19 high potential wonderkids, FIFA 19 beste verdedigers, FIFA 19 beste middenvelders en FIFA 19 beste keepers.

FIFA 19 beste strikers (ST) of spitsen (SP)

Hier zijn de beste FIFA 19 spitsen:

FIFA_19_best_strikers

FIFA 19 beste Strikers (ST / SP)

RankSpelerClubAlgemene RatingPost-update Rating
1 Luis Suárez FC Barcelona 92 -
2 Robert Lewandowski Bayern Munich 91 -
3 Gonzalo Higuaín Juventus 90 -
4 Sergio Agüero Manchester City 89 -
5 Antoine Griezmann Atlético De Madrid 88 -
6 Pierre-Emerick Aubameyang Borussia Dortmund 88 -
7 Zlatan Ibrahimović Manchester United 88 -
8 Edinson Cavani Paris Saint-Germain 87 -
9 Romelu Lukaku Manchester United 86 -
10 Harry Kane Tottenham Hotspur 86 88

FIFA 19 beste aanvallers CF (CA), RF (RA) en LF (LA)

FIFA 19 beste (Centre) Forwards (CF, RF, LF) of (Centrale) Aanvallers (CA, RA, LA)

RankSpelerClubAlgemene RatingPost-update Rating
1 Thomas Müller Bayern München 86 -
2 Dries Mertens Napoli 86 -
3 Gómez Atalanta 84 -
4 Raffael Borussia Monchengladbach 82 -
5 Max Kruse Werder Bremen 82 -
6 Sebastian Giovinco Toronto FC 82 -
7 Lars Stindl Borussia Monchengladbach 82 -
8 Diego Perotti Roma 80 -
9 Josip Ilicic Atalanta 80 -
10 Thorgan Hazard (RF) Borussia Monchengladbach 80 -

FIFA 19 aanvallers - Waar moet je ook rekening mee houden?

Bij het kiezen van je spitsen en aanvallers, moet je ook met de volgende factoren rekening houden:

  • In Career Mode is potentieel ook belangrijk - Sommige spelers hebben een grotere groeimarge dan andere en als je minstens twee seizoenen in Career Mode wilt spelen, heeft dit een grote impact op je team. Het is ook een goede manier om een koopje te doen. Dus als je jong talent zoekt, check dan ook zeker onze lijst met FIFA 19 potential wonderkids en jonge spelers, inclusief de beste jonge strikers en aanvallers in de game.
  • In Ultimate Team moet je rekening houden met Chemistry Styles - Chemistry Styles verhogen de statistieken van je spelers met maar liefst 90 punten. In onze gidsen over FIFA 19 Chemistry en FIFA 19 Chemistry Styles lees je meer over welke Style het beste bij jouw spits past.
  • Denk aan je speelstijl als je de stats bekijkt - Sommige aanvallers werken beter in sommige situaties. Strength, Heading, Ball Control en Short Passing is handig voor spitsen die graag de diepte in duiken, terwijl Longshots beter zijn voor centrale aanvallers die graag van ver uithalen. Finishing is echter voor elke soort spits belangrijk.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread