Total War: Warhammer 2 - Curse of the Vampire Coast DLC onthuld

Om je tanden in te zetten. 

Uitgever Sega heeft de Total War: Warhammer 2 - Curse of the Vampire Coast DLC onthuld. De zogenoemde campaign pack komt op 8 november uit en kost 17,49 euro. Je krijgt tien procent korting indien je de uitbreiding vooraf koopt.

Er is geen verhaal voorzien, maar er zijn wel vier nieuwe Legendary Lords om zowel de Eye of the Vortex als de Mortal Empires campaigns mee te spelen. Je agenda verschilt echter met die van andere rassen, dus is de Vortex niet je einddoel.

Je dient namelijk de meest gevreesde piraat te worden. Dat doe je door veldslagen te winnen en Pirates Coves te bouwen. Eens je berucht genoeg bent vallen andere piraten je aan. Nadat je die verslaat, krijg je een harpoen waarmee je het tegen een enorm zeemonster kunt opnemen.

Iedere Lord heeft zijn eigen unieke schip die je verder kunt verbeteren. Tot slot zijn er nog nieuwe maps om te strijden, eenheden, schatkaarten en uitdagingen. Bruce zijn Total War: Warhammer 2 review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread