Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Telltale Games zoekt ontwikkelaar om The Walking Dead: The Final Season af te werken

Samen met verschillende Telltale-medewerkers.

Volgens Kotaku is Telltale Games momenteel op zoek naar een externe ontwikkelaar om The Walking Dead: The Final Season af te werken. Telltale Games zou die externe studio bovendien aansporen om verschillende van zijn ontslagen medewerkers aan te werven.

Het is momenteel nog onduidelijk hoeveel Telltale-medewerkers door de deal een nieuwe job krijgen. Wel zou de ontwikkeling van de laatste twee episodes van The Walking Dead: The Final Season al vrij vergevorderd zijn. Episode 3 is volgens Kotaku zelfs zo goed als afgewerkt.

Cover image for YouTube videoThe Walking Dead - The Final Season | OFFICIAL TRAILER

Episode 4 staat minder ver, maar alle stemopnames van de hoofacteurs zouden reeds zijn opgenomen. De eerste twee episodes zijn intussen reeds uitgebracht, maar zijn momenteel niet langer te koop. Enkele weken geleden raakte het nieuws bekend dat Telltale Games het merendeel van zijn personeel heeft ontslagen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Walking Dead: The Final Season

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties