Volgens Kotaku is Telltale Games momenteel op zoek naar een externe ontwikkelaar om The Walking Dead: The Final Season af te werken. Telltale Games zou die externe studio bovendien aansporen om verschillende van zijn ontslagen medewerkers aan te werven.

Het is momenteel nog onduidelijk hoeveel Telltale-medewerkers door de deal een nieuwe job krijgen. Wel zou de ontwikkeling van de laatste twee episodes van The Walking Dead: The Final Season al vrij vergevorderd zijn. Episode 3 is volgens Kotaku zelfs zo goed als afgewerkt.

Episode 4 staat minder ver, maar alle stemopnames van de hoofacteurs zouden reeds zijn opgenomen. De eerste twee episodes zijn intussen reeds uitgebracht, maar zijn momenteel niet langer te koop. Enkele weken geleden raakte het nieuws bekend dat Telltale Games het merendeel van zijn personeel heeft ontslagen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Black Ops 4 Blackout Character Missions - Unlock alle Character Skins

Zo speel je alle Black Ops 4 Character Skins vrij.

Nieuwe Nvidia GeForce drivers ondersteunen nieuwe games

Voor Call of Duty: Black Ops 4, Soulcalibur 6 en GRIP.

Ninja Theory lanceert een studiebeurs rond mentale gezondheid

Om mensen een leven voorbij de diagnose te geven.

Advertentie