Telltale Games zoekt ontwikkelaar om The Walking Dead: The Final Season af te werken

Samen met verschillende Telltale-medewerkers.

Volgens Kotaku is Telltale Games momenteel op zoek naar een externe ontwikkelaar om The Walking Dead: The Final Season af te werken. Telltale Games zou die externe studio bovendien aansporen om verschillende van zijn ontslagen medewerkers aan te werven.

Het is momenteel nog onduidelijk hoeveel Telltale-medewerkers door de deal een nieuwe job krijgen. Wel zou de ontwikkeling van de laatste twee episodes van The Walking Dead: The Final Season al vrij vergevorderd zijn. Episode 3 is volgens Kotaku zelfs zo goed als afgewerkt.

Episode 4 staat minder ver, maar alle stemopnames van de hoofacteurs zouden reeds zijn opgenomen. De eerste twee episodes zijn intussen reeds uitgebracht, maar zijn momenteel niet langer te koop. Enkele weken geleden raakte het nieuws bekend dat Telltale Games het merendeel van zijn personeel heeft ontslagen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread