Gerucht: Nintendo werkt aan een nieuw Switch-model

Lanceert volgend jaar.

Volgens The Wall Street Journal werkt Nintendo aan een nieuw Switch-model dat volgend jaar lanceert. Daarmee probeert het bedrijf het momentum van de succesvolle Switch te behouden. Er zijn inmiddels 20 miljoen Switch-consoles verkocht.

Het artikel beweert dat Nintendo momenteel aan een verbeterd scherm werkt dat helderder, dunner en lichter is dan het huidige scherm. De aanpassing zorgt onder andere voor een langere batterijduur. Het is nog onbekend welke wijzigingen het bedrijf verder overweegt.

Nintendo heeft onlangs de Nintendo Switch Online service gelanceerd. Een overzicht van alle Nintendo Switch Online informatie lees je op de site. Je hebt overigens geen Nintendo Switch Online voor Fortnite nodig. Je kunt echter wel speciale NES-controllers voor de Switch kopen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread