Fortnite Hunting Party - Geheime Battle Star laadscherm locaties

Vind de Hunting Party locaties en bijhorende Battle Stars in Fortnite.

Fortnite Hunting Party is een extra set Challenges die je kan vervolledigen als deel van Season 6's Battle Pass.

De bedoeling is om alle Season 6 Challenges van de week uit te voeren. Doe dit zeven keer in de tien weken dat een seizoen duurt, en je krijgt een exclusieve skin. Welke skin dat precies is, dat weten we nog niet.

Dat is echter niet het enige. Elk niveau van de Hunting Party challenge geeft je ook extra Battle Star locaties die je moet vinden in een Hunting Party laadscherm dat je unlockt.

Op deze pagina:

Fortnite Hunting Party uitgelegd

Elk niveau van de Hunting Party challenge dat je vervolledigd (anders gezegd: telkens je alle Challenges van een bepaalde week uitvoert), unlockt een nieuw laadscherm. Als je deze laadschermen goed bekijkt, merk je dat deze eigenlijk een hint geven naar de locatie van een geheime Battle Star locatie op de Fortnite map!

fortnite_hunting_party_1

Deze locatie in de game vinden zal je een extra Tier geven voor je Season 6 Battle Pass vooruitgang. Maar je moet wel eerst het juiste laadscherm unlocken voordat deze in de Fortnite map verschijnen. Zomaar naar de locatie gaan zonder alle challenges te vervolledigen, brengt dus niets op.

Wanneer je aan je zeven weken zit, zijn de mysterieuze skin en extra items de jouwe. Om de skin te krijgen, moet je de geheime Battle Star locaties niet vinden. Het costume zal automatisch in je locker verschijnen. De Battle Stars dienen enkel om vooruit te gaan in je Battle Pass vooruitgang. De Battle Star locaties zelf vinden zijn optioneel!

De volledige set Challenges van de week vervolledigen is niet ontzettend moeilijk, maar vraagt wel wat tijd. Wacht er dus niet tot de laatste minuut mee. Je hebt tot het einde van het seizoen om de set uit te voeren, daarna zijn ze voor altijd weg. Veel geluk!

Hunting Party Battle Star locaties kaart

De volgorde waarin je de verschillende sets van Season 6 Challenges uitvoert maakt niet uit. De volgorde van de laadschermen en hun bijhorende Battle Star locaties blijft altijd dezelfde.

fortnite_hunting_party
Fortnite Hunting Party locaties kaart

Als je meer dan één laadscherm unlocked hebt, kan je de geheime Battle Stars wel in eender welke volgorde verzamelen.

Fortnite Chapter 2 Season 6 is begonnen. Dat betekent uiteraard een nieuwe Fortnite Season 6 Battle Pass. Voor een overzicht van alles wat we weten, kan je ook terecht in ons artikel over Fortnite Chapter 2 Season 6 en de Fortnite map. Bovendien tem je nu wilde dieren zoals raptors!

Hunting Party Battle Star locatie 1

Hunting Party laadscherm 1:

Ten oosten van Paradise Palms is een berg. Aan de andere kant van de berg staat een tractor. Daar vindt je de geheime Battle Star.

Hunting Party Battle Star locatie 2

Hunting Party laadscherm 2:

Ook bij Paradise Palms, ten noorden van de stad, staat er een koets. De Battle Star is daar te vinden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread