XCOM 2: War of the Chosen krijgt nieuwe DLC

Ter ere van de zesde verjaardag van de reboot.

Firaxis heeft nieuwe DLC voor XCOM 2 aangekondigd. De Tactical Legacy Pack lanceert op 9 oktober en is tot en met 3 december gratis te downloaden voor eigenaars van de War of the Chosen uitbreiding. Met de DLC viert de ontwikkelaar de zesde verjaardag van de XCOM-reboot uit 2012.

De DLC speelt zich af in de periode tussen XCOM en XCOM 2. De nieuwe Central's Archives Legacy Ops campaign schetst het verhaal van de verschillende XCOM-leden die tussen die twee games het verzet tegen de aliens voerden. De campaign introduceert onder andere nieuwe modi, maps, wapens en armour.

Zo komen er in totaal 28 nieuwe maps, waarvan een groot aantal uit de eerste game. Ook de nieuwe wapens en armour zijn grotendeels geïnspireerd op items uit de reboot. Ten slotte krijg de game ook een nieuwe soundtrack die is gebaseerd op de muziek van de oorspronkelijke X-COM uit 1994.

XCOM 2 lanceerde in 2016 voor de pc. Nadien kwam de game ook naar de PlayStation 4 en de Xbox One. In zijn XCOM 2 review omschreef onze Mathijs de game als een onvoorspelbaar meesterwerk.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread