The Quiet Man release bekend

Alleen digitaal beschikbaar.

Uitgever Square Enix maakt The Quiet Man release bekend. De game komt op 1 november voor de pc en PlayStation 4 uit. Er is geen fysieke uitgave. The Quiet Man is alleen digitaal beschikbaar en kost naar verwachting 14,99 euro.

De nieuwste game van Prey-ontwikkelaar Human Head Studios combineert live-action met CGI en actievolle gameplay. The Quiet Man speelt zich gedurende een enkele nacht af waarin jij moet uitzoeken waarom zangeres Lala ontvoerd is.

Dat valt echter niet mee aangezien je als de dove man Dave speelt. Omdat praten geen optie is, dien je aan de hand van het gedrag van personages het mysterie te ontrafelen. Op de afgelopen E3-beurs is The Quiet Man onthuld. Human Head werkt ook aan Rune: Ragnarok.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread