Witcher-auteur Andrzej Sapkowski eist meer geld van CD Projekt Red

Geef me je orens!

Witcher-auteur Andrzej Sapkowski eist meer geld van CD Projekt Red. Hoewel Sapkowski eerder heeft toegegeven een percentage van winst geweigerd te hebben omdat hij direct een vast bedrag wilde ontvangen, komt de auteur daar nu op terug. Sapkowski eist 14 miljoen euro.

CD Projekt Red heeft die eis geweigerd. De ontwikkelaar geeft aan het contract keurig te hebben nageleefd en noemt het verzoek 'ongegrond' en het bedrag niet 'onderbouwd'. Wel is CD Projekt RED bereid te onderhandelen, zolang het oorspronkelijke contract wordt nageleefd.

witcher3

Het advocatenkantoor van Sapkowski beweert echter over bewijs te beschikken dat de auteur in zijn gelijk stelt. Ondertussen is de Gwent: The Witcher Card Game release bekendgemaakt en speelt Henry Cavill de Witcher Geralt in de aankomende Netflix-serie.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread