Sony staat voor Fortnite cross-play toe

Samenspelen.

Sony staat voor Fortnite cross-play toe waardoor je kunt samenspelen met gebruikers op andere platformen. Hoewel Sony eerder aangaf te luisteren naar de kritiek rondom PlayStation 4 cross-play, liet Sony-topman Yoshida onlangs nog weten dat Fortnite geen cross-play-ondersteuning krijgt.

Dat blijkt dus nu echter wel het geval te zijn. De nieuwe feature bevindt zich momenteel nog in een open bèta fase. Een einddatum is niet bekendgemaakt, maar het bedrijf is wel van plan om de feature volledig uit te rollen. Cross-play-ondersteuning wordt echter wel per game bekeken.

crossplay

Sinds 2016 is Microsoft een voorstander van cross-play-ondersteuning voor Xbox One-eigenaren. Later gaf Psyonix aan dat 'Rocket League PS4 en Xbox One cross-play mogelijk' is mits Sony akkoord gaat. Het is nog onduidelijk of dat nu ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

Fortnite Chapter 2 Season 6 is begonnen. Dat betekent uiteraard een nieuwe Fortnite Season 6 Battle Pass. Voor een overzicht van alles wat we weten, kan je ook terecht in ons artikel over Fortnite Chapter 2 Season 6 en de Fortnite map. Bovendien tem je nu wilde dieren zoals raptors!

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread