Nieuwe Red Dead Redemption 2 gameplay toont first-person modus

Evenals verschillende sidequests.

Rockstar Games heeft een nieuwe trailer voor Red Dead Redemption 2 uitgebracht. Die toont onder andere de first-person modus. Ook de verschillende soorten sidequests komen aan bod.

Volgens de ontwikkelaar is het mogelijk om de volledige game in first-person te spelen. Daarnaast bevat de game ook verschillende andere cinematische camerastandpunten. De game bevat ook verschillende sidequests. Zo is het onder andere mogelijk om banken te beroven, treinen te overvallen en poker te spelen.

Daarnaast kom je tijdens je avontuur ook verschillende personages tegen die je sidequests geven. Ook lopen er in de wereld verschillende vijandige bendes en premiejagers rond die proberen om je het leven zuur te maken.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread