Fortnite krijgt tijdelijk een Disco Domination-modus

Dans maar, dit is nu die lekkere dansplaat!

Epic Games laat weten dat Fortnite een tijdelijke Disco Domination-modus krijgt. In de nieuwe modus is het de bedoeling om dansvloeren op de map in te nemen en tegen andere spelers te verdedigen. Ondertussen gebruik je emotes om zoveel mogelijk punten te scoren.

De modus lanceert waarschijnlijk tegelijkertijd met de Fortnite v6.0 patch. Hoewel het om dansen draait is het onduidelijk of je wapens kunt gebruiken en hoe groot de teams zijn. Wel wordt er verwacht dat er nieuwe emotes en cosmetische items beschikbaar komen.

fornitedisco1

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread