Documentaire over ontwikkeling Divinity: Original Sin 2 uitgebracht

Vanuit het pittoreske Gent.

Een nieuwe documentaire van Gameumentary schetst de ontstaansgeschiedenis van ontwikkelaar Larian Studios. Daarnaast gaat de documentaire ook dieper in op het otnwikkelingsproces van de Divinity: Original Sin games.

Larian Studios werd in 1996 opgericht door Swen Vincke in Gent. Initieel werkte de studio met verschillende uitgevers samen, maar dat leidde volgens Vincke vooral tot frustratie. Voor Divinity: Original Sin koos de studio er dan ook voor om zonder uitgever verder te gaan, en in plaats daarvan geld in te zamelen via een Kickstarter-campagne.

Eerder dit jaar bracht Larian Studios Divinity: Original Sin 2 uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Onze Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread