Fortnite v6.0 patch notes: dit is nieuw in Season 6

Red de wereld in seizoen 6. 

Epic Games heeft in een blogpost de verbeteringen en toevoegingen aan Fortnite Season 6: Darkness Rises aangekondigd.

Zo is er een nieuwe Battle Pass met honderd levels en meer dan honderd beloningen voor 950 V-Bucks. Je kan nu ook een huisdier hebben die je vergezelt in je Fortnite-avontuur. Tevens zijn er nu ook nieuwe consumptiegoederen, de Shadow Stones.

De map is ook aangepast en er zijn nieuwe locaties, waaronder zwevende eilanden, bedorven gebieden, maïsvelden en een spookkasteel.

Op het gebied van gameplay is het nu mogelijk om met een muis en toetsenbord te spelen op de PlayStation 4. Als je dat doet word je wel ingedeeld in de pc-matchmaking poel.

Lees hier de volledige patch notes.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread