Telltale Games wil The Walking Dead: The Final Season afmaken

Met de laatste levenskrachten.

Telltale Games wil proberen om The Walking Dead: The Final Season af te maken. Enkele "potentiële partners" hebben zich namelijk bij de studio aangeboden. Dat laat Telltale via een Twitterbericht weten.

Om welke "partners het gaat", is niet bekend. De ontwikkelaar wil echter "geen beloftes doen", maar alsnog proberen om episode 3 en 4 af te maken en uit te brengen. Afgelopen vrijdag werd de toekomst van hun games onzeker, aangezien de studio het merendeel van zijn personeel had ontslagen.

Of er een vervolg komt op The Wolf Among Us, is evenmin bekend. Netflix wil nog steeds een Stranger Things-game maken, maar dan zonder Telltale. De ontwikkelaar werkt wel verder aan de tv-adaptatie van Minecraft: Story Mode.

Vandaag is episode 2 van The Walking Dead: The Final Season in ieder geval uitgekomen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread