Telltale Games ontslaat merendeel van personeel

Op sterven na dood.

Ontwikkelaar Telltale Games heeft het merendeel van zijn personeel ontslagen. Dat heeft de studio in een officieel bericht via Twitter gemeld. 25 werknemers blijven over om hun laatste verplichtingen te vervullen.

Volgens ceo Pete Hawley kampte de studio al even met financiële problemen. De verkoopcijfers van afgelopen jaar konden die problemen echter niet oplossen.

Het bedrijf wil in de komende weken meer uitleg geven over de toekomst van hun gametitels. Het is nog niet duidelijk of een definitieve sluiting eraan komt, hoewel sommige bronnen al in die richting wijzen. De ontwikkeling van het tweede seizoen van The Wolf Among Us en een adaptatie van Netflix-serie Stranger Things zijn volgens die bronnen al stopgezet.

Volgens USGamer wordt The Walking Dead: The Final Season evenmin afgewerkt, en komt alleen nog de tweede episode daarvan volgende week uit. Het is echter nog wachten op een officieel bericht van Telltale zelf.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread