Ontwikkelaar Telltale Games heeft het merendeel van zijn personeel ontslagen. Dat heeft de studio in een officieel bericht via Twitter gemeld. 25 werknemers blijven over om hun laatste verplichtingen te vervullen.

Volgens ceo Pete Hawley kampte de studio al even met financiŽle problemen. De verkoopcijfers van afgelopen jaar konden die problemen echter niet oplossen.

Het bedrijf wil in de komende weken meer uitleg geven over de toekomst van hun gametitels. Het is nog niet duidelijk of een definitieve sluiting eraan komt, hoewel sommige bronnen al in die richting wijzen. De ontwikkeling van het tweede seizoen van The Wolf Among Us en een adaptatie van Netflix-serie Stranger Things zijn volgens die bronnen al stopgezet.

Volgens USGamer wordt The Walking Dead: The Final Season evenmin afgewerkt, en komt alleen nog de tweede episode daarvan volgende week uit. Het is echter nog wachten op een officieel bericht van Telltale zelf.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Vanaf zijn bureau spuit Nathan meningen over games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Meer artikels van Nathan Van Coillie

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Black Ops 4 Blackout Character Missions - Unlock alle Character Skins

Zo speel je alle Black Ops 4 Character Skins vrij.

Nieuwe Nvidia GeForce drivers ondersteunen nieuwe games

Voor Call of Duty: Black Ops 4, Soulcalibur 6 en GRIP.

Ninja Theory lanceert een studiebeurs rond mentale gezondheid

Om mensen een leven voorbij de diagnose te geven.

Advertentie