Capcom heeft tijdens de Tokyo Game Show bekendgemaakt dat de Ace Attorney: Phoenix Wright Trilogy begin volgend jaar naar de pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One komt. Eerder bracht Capcom de trilogie al uit voor iOS en de 3DS.

De trilogie bevat HD-versies van de eerste drie games in de Phoenix Wright-trilogie die oorspronkelijk voor de Nintendo DS zijn uitgebracht. Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor de nieuwe versie.

De laatste nieuwe game in de serie is Phoenix Wright: Ace Attorney − Spirit of Justice en lanceerde in 2016. Vorig jaar is ook Apollo Justice: Ace Attorney naar de 3DS gebracht.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.