THQ Nordic koopt Alone in the Dark en Act of War IP's

Alles opkopen.

Uitgever THQ Nordic maakt bekend dat het bedrijf zowel de Alone in the Dark als de Act of War IP van Atari heeft gekocht. Onlangs zijn ook de rechten op de TimeSplitters-serie en de Kingdoms of Amalur IP door THQ Nordic overgenomen.

Alone in the Dark is een langlopende survival horror serie dat oorspronkelijk door Frédérick Raynal werd bedacht en voor het eerst in 1992 uitkwam. Act of War is een RTS-game van ontwikkelaar Eugen Systems en lanceerde in 2005.

aloneinthedark

Er is verder niet duidelijk gemaakt wat THQ Nordic van plan is. Begin dit jaar heeft THQ Nordic Koch Media gekocht, de eigenaar van uitgever Deep Silver. Daardoor bezit het bedrijf nu ook de rechten op games als Saint's Row, Homefront, Dead Island en Metro.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread