Gwent: The Witcher Card Game release bekendgemaakt

Lanceert samen met Thronebreaker: The Witcher Tales.

CD Projekt Red heeft de releasedatum van Gwent: The Witcher Card Game en Thronebreaker: The Witcher Tales bekendgemaakt. Beide games lanceren op 23 oktober voor de pc en op 4 december voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

De bèta-versie van Gwent: The Witcher Card Game is al sinds 2016 beschikbaar als free-to-play game. Ook na de release blijft de game gratis speelbaar. Ter ere van die release krijgt de game een grote update genaamd Homecoming. Die verandert onder andere de visuele stijl van de game en brengt het aantal lanen terug van drie naar twee.

Thronebreaker: The Witcher Tales is een single-player variant op Gwent die volledig losstaat van de free-to-play game. Thronebreaker biedt volgens CD Projekt Red 'meer dan dertig uur aan content' en vertelt het verhaal van Meve, de koningin van Lyria en Rivia. Het is momenteel nog niet geweten hoeveel Thronebreaker kost.

In afwachting vind je op de site alvast een Thronebreaker: The Witcher Tales preview. Lees zeker ook nog eens onze Gwent: The Witcher Card Game preview.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread