FIFA 19 packs - Dit zijn de pack odds in de Benelux

Een berekende gok.

Vorige week nog raakte bekend dat België een strafonderzoek naar EA opent wegens FIFA loot boxes, vandaag toont EA hoe het openen van FIFA 19 Ultimate Team packs in zijn werk gaat - en hoeveel kans op de GOAT je nu eigenlijk maakt.

Concreet krijg je voor je aankoop - in dit geval van een premium gold pack - te zien hoeveel kans je maakt op een speler met +75, +82 of +84 in statistieken. De kansen zijn steeds in percentages uitgedrukt, maar niet alles lijkt glashelder.

fifa

Zo zijn er de zeldzame Ones to Watch-kaarten, die volgens EA in minder dan 1 percent van de gevallen voorkomen. Ook is het niet duidelijk of bijvoorbeeld een +90 zeldzamer is dan een +84. De percentages zijn overigens niet cumulatief. Dit betekent dat de kans op een sterspeler hetzelfde blijft naarmate je meer packs opent.

Volgens EA leidt het de resultaten af uit een grootschalige simulatie, waarin 'erg veel' packs worden geopend. De uitgever belooft bovendien dat de tests na elke nieuwe content update telkens opnieuw worden uitgevoerd.

Wil je meer weten over FIFA 19? Lees alles over de FIFA 19 release, FUT, Champions League, The Journey en alles wat we nog meer weten. Ook hebben we meer uitleg voor je over Chemistry in FIFA 19's FUT. Lees hier ook wie de beste aanvallers, beste middenvelders, beste verdedigers, beste keepers en beste wunderkids zijn in FIFA 19.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread