Data Nederlands en Belgisch Splatoon 2-kampioenschap bekendgemaakt

Ben jij een kampioen of een octopus?

Nintendo heeft de data voor het Belgisch en Nederlands Splatoon 2-kampioenschap bekendgemaakt. In België vindt de finale plaats tijdens Gameforce in Mechelen op zondag 14 oktober. In Nederland gaat de finale door tijdens het Firstlook Festival in Utrecht op zondag 7 oktober. De winnaars van beide wedstrijden stoten door naar het Europees kampioenschap in 2019.

In België kunnen spelers zich zowel online als offline kwaliferen. De offline kwalificaties vinden plaats op zaterdag 8 september om 19:00 uur en zondag 23 september om 16:00 uur. De offline kwalificaties gaan door tijdens FACTS in Gent op 29 en 30 september. Meer informatie vind je op de Nintendo website.

Ook in Nederland is het mogelijk om je zowel offline als online te kwalificeren voor de finale. De online kwalificaties gaan door op zaterdag 15 september om 19:00 uur en zondag 30 september om 16:00 uur. Offline kun je je kwalificeren tijdens het Firstlook Festival op 6 en 7 oktober. Meer info vind je eveneens op de Nintendo website.

Splatoon 2 lanceerde vorig jaar voor de Nintendo Switch. Onze Splatoon 2 review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread