Electronic Arts heeft negen nieuwe games toegevoegd aan Origin Access. Zo maakt Shadow Tactics: Blades of the Shogun vanaf nu deel uit van de abonnementsdienst. Daarnaast zijn onder andere ook Samorost 3 en SHENZHEN I/O toegevoegd.

Volgende games zijn vanaf nu speelbaar via Origin Access:

  • Crawl
  • Samorost 3
  • Halcyon 6
  • Seasons After Fall
  • Shadow Tactics: Blades of the Shogun
  • SHENZHEN I/O
  • The Book of Unwritten Tales 1
  • The Book of Unwritten Tales 2
  • Wuppo

Origin Access kost 3,99 euro per maand of 24,99 euro per jaar en krijgt regelmatig nieuwe games. Zo zijn vorig jaar Battlefield 1 en Titanfall 2 toegevoegd aan Origin Access. Eerder dit jaar is ook Origin Access Premier gestart.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.