Treyarch pakt teamkills in Black Ops 4 Blackout aan

En waarschuwt voor de 'banhammer'.

De Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta is momenteel in volle gang en Treyarch lijkt naar feedback te luisteren. Zo tracht de ontwikkelaar door een aanpassing in het looting-systeem teamkills te ontmoedigen.

Snoodaards die een wapenbroeder in de rug schieten, kunnen deze voortaan niet langer looten. Tegelijk raadt Treyarch aan spelers die met opzet teamleden doden te rapporteren via het 'social menu' van Blackout. Wie zich meermaals aan 'friendly fire' schuldig maakt, ontvangt een ban.

Verder zijn enkele audiobugs weggeëffend en krijgt 'armor' een eigen meter net boven de gezondheidsbalk. Spelersaantallen werden ten slotte lichtjes opgetrokken - van 80 naar 88 spelers in één game - in aanloop naar de release op 12 oktober.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Call of Duty: Black Ops 4 release, multiplayer, zombies, battle royale, DLC en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread