Warframe voor Nintendo Switch releasedatum onthuld

Overal ruimteninja's.

Warframe lanceert op 20 november voor de Nintendo Switch. Dat maakte Digital Extremes tijdens de Nintendo Direct-conferentie bekend.

Net als op de pc, PlayStation 4 en Xbox One is Warframe ook op de Switch free-to-play. De port is in handen van ontwikkelaar Panic Button, die eerder ook al Doom, Wolfenstein: The New Colossus en Rocket League naar Nintendo's console bracht.

De third-person shooter is intussen bijna vijf jaar oud, maar krijgt nog steeds updates. Zo kunnen PlayStation 4- en Xbox One-spelers vanaf vandaag aan de slag met Mask of the Revenant en is de gratis Fortuna-expansie in aantocht.

Met Nintendo Direct achter de rug is er nog meer Nintendo-gerelateerd nieuws. Zo kondigde Nintendo NES-controllers voor de Switch aan en werd bekendgemaakt dat Nintendo Switch Online volgende week lanceert.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread