Geen Nintendo Switch Online nodig voor Fortnite

Free-to-play, zeg maar.

Fortnite is en blijft gratis met Nintendo Switch Online in aantocht, dat volgende week lanceert. Dat blijkt uit een FAQ van de recent aangekondigde abonnementsdienst.

Vele first- en third-party games voor de Switch maken voortaan deel uit van Nintendo Switch Online. Dit is echter niet zo voor alle games. Nintendo vermeldt Fortnite, maar spreekt ook van andere games.

Games waarvoor je wel moet betalen om ze online te kunnen spelen, zijn vanaf 18 september duidelijk terug te vinden in de Nintendo eShop.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread