Bethesda: 'Wolfenstein 3 gaat er absoluut komen'

De game laat alleen nog wel even op zich wachten.

Bethesda-topman Pete Hines laat in een interview weten dat Wolfenstein 3 er absoluut gaat komen. Het derde deel in de hoofdserie laat echter nog wel even op zich wachten. Momenteel zijn er twee Wolfenstein-games in ontwikkeling.

"Ontwikkelaar MachineGames heeft even een pauze genomen om Wolfenstein: Youngblood te maken. Dat is een standalone game in serie waarin het verhaal van B.J. Blazkowicz zijn dochters wordt verteld. Wees echter gerust, want Wolfenstein 3 gaat er absoluut komen", aldus Hines.

Op de afgelopen E3-beurs is Wolfenstein Youngblood aangekondigd. Daarnaast werkt MachineGames aan Wolfenstein: Cyberpilot, een standalone VR-game waarin je Nazi-robots moet hacken. Onze Wolfenstein 2: The New Colossus review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread