Nintendo kondigt NES-controllers voor de Switch aan die alleen beschikbaar zijn voor Nintendo Switch Online-abonnees. De controllers zijn binnenkort op de website van Nintendo te bestellen en kosten 59,99 euro per set.

Hoewel het originele uiterlijk behouden blijft, zijn de nieuwe controllers draadloos te gebruiken en kunnen ze net zoals als de Joy-Cons opgeladen worden door ze aan de zijkanten van de Switch te schuiven.

nes

Volgens Nintendo zijn de controllers specifiek ontworpen om een authentieke ervaring te leveren tijdens het spelen NES-games. De Nintendo Switch Online-service biedt tijdens de lancering 20 NES-games aan, echter wordt het aanbod in de toekomst verder uitgebreid.

Inmiddels is bekend dat Nintendo Switch Online volgende week lanceert. Daarnaast komt Assassin's Creed Odyssey naar Nintendo Switch en kun je binnenkort met Final Fantasy 12 op de Switch aan slag.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content