Assassin's Creed Odyssey season pass bevat Assassin's Creed 3 Remastered

En andere DLC.

Ubisoft heeft de Assassin's Creed Odyssey season pass content onthuld. Er is sprake van vier verschillende bundels DLC.

De meest in het oog springende daarvan is Assassin's Creed 3 Remastered. Assassin's Creed 3 kwam oorspronkelijk in 2012 uit en bracht het verhaal van Desmond ten einde. In de game beleef je als native American Connor de Amerikaanse revolutie. De Remastered-editie bevat alle DLC uitgebracht voor de game: The Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets Pack, and Tyranny of King George.

Bovendien krijg je ook Assassin's Creed Liberation Remastered. Deze kwam oorspronkelijk in 2012 uit op de PlayStation Vita, al kwam er ook een Assassin's Creed Liberation HD port voor de Xbox 360 en PlayStation 3. In de game verken je New Orleans als vrouwelijke assassin Aveline de Grandpré.

Daarnaast bevat de season pass ook twee DLC-verhalen voor Odyssey zelf. Deze vormen volgens Ubisoft unieke episodische avonturen, met ongeveer zes weken tussen elke release.

Legacy of the First Blade begint in december en gaat volgens Ubisoft dieper in op de geschiedenis van de Assassins door 'de eerste held met de hidden blade' te tonen.

Daarnaast krijg je ook The Fate of Atlantis, dat in de lente begint. Hier 'confronteer je goddelijke wezens en ontdek je de geheimen van de legendarische gezonken stad'.

Er komt ook gratis Assassin's Creed Odyssey content na launch. Zelfs zonder een season pass blijf je dus nieuwe content krijgen.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Assassin's Creed Odyssey release, trailers, gameplay en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread