Nintendo heeft tijdens de Nintendo Direct-conferentie een nieuwe Animal Crossing-game aangekondigd. De game lanceert in 2019 exclusief voor de Switch.

Isabelle, een bekend personage uit de reeks, maakt overigens een carričreswitch en voegt zich bij de vechters in Super Smash Bros. Ultimate. Animal Crossing begon op de GameCube, maar breidde later ook uit naar de DS, Wii en 3DS. In de game beheer je in real-time een dorpje bewoond door dieren.

Met Nintendo Direct achter de rug is er nog meer Nintendo-gerelateerd nieuws. Zo kondigde Nintendo tevens NES-controllers voor de Switch aan en werd bekendgemaakt dat Nintendo Switch Online volgende week lanceert.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op-games. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.