Nieuwe FIFA 19 stadions onthuld

Waaronder Molineux en Craven Cottage.

Electronic Arts onthult de nieuwe FIFA 19 stadions. De aankomende game in de langlopende voetbalserie bevat een aantal nieuwe stadions waaronder Molineux van de Wolverhampton Wanderers en Craven Cottage van Fullham.

Voorheen speelde de Wolverhampton Wanderers altijd in het fictieve Ivy Lane stadion, maar nu Electronic Arts de licentie bemachtigd heeft speelt de club eindelijk op eigen bodem. Ivy Lane maakt overigens nog steeds zijn opwachting in FIFA 19.

molineux
Oost west, thuis best

Hoewel het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur nog in aanbouw is, kun je er in FIFA 19 wel al in spelen. Verder zijn ook de stadions van Cardiff City en Sevilla toegevoegd en keert het stadion van Borussia Dortmund na een jaar afwezigheid weer terug.

Wil je meer weten over FIFA 19? Lees alles over de FIFA 19 release, FUT, Champions League, The Journey en alles wat we nog meer weten. Ook hebben we meer uitleg voor je over Chemistry in FIFA 19's FUT. Lees hier ook wie de beste aanvallers, beste middenvelders, beste verdedigers, beste keepers en beste wunderkids zijn in FIFA 19.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread