Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe FIFA 19 stadions onthuld

Waaronder Molineux en Craven Cottage.

Electronic Arts onthult de nieuwe FIFA 19 stadions. De aankomende game in de langlopende voetbalserie bevat een aantal nieuwe stadions waaronder Molineux van de Wolverhampton Wanderers en Craven Cottage van Fullham.

Voorheen speelde de Wolverhampton Wanderers altijd in het fictieve Ivy Lane stadion, maar nu Electronic Arts de licentie bemachtigd heeft speelt de club eindelijk op eigen bodem. Ivy Lane maakt overigens nog steeds zijn opwachting in FIFA 19.

Oost west, thuis best

Hoewel het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur nog in aanbouw is, kun je er in FIFA 19 wel al in spelen. Verder zijn ook de stadions van Cardiff City en Sevilla toegevoegd en keert het stadion van Borussia Dortmund na een jaar afwezigheid weer terug.

Wil je meer weten over FIFA 19? Lees alles over de FIFA 19 release, FUT, Champions League, The Journey en alles wat we nog meer weten. Ook hebben we meer uitleg voor je over Chemistry in FIFA 19's FUT. Lees hier ook wie de beste aanvallers, beste middenvelders, beste verdedigers, beste keepers en beste wunderkids zijn in FIFA 19.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 19

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.
Reacties