Beste spelers in FIFA 19 onthuld

Twee Belgen in de top tien!

EA Sports heeft de tien beste spelers in FIFA 19 bekendgemaakt. Lionel Messi en Cristiano Ronaldo bekleden net zoals de afgelopen jaren de eerste twee plaatsen, maar voor het eerst hebben beide spelers een gelijke score van 94 punten.

Robert Lewandowski, Gonzalo Higuaín en Manuel Neuer verdwijnen dit jaar uit de top tien. In plaats daarvan vinden we dit jaar Luka Modrić, David de Gea en Kevin De Bruyne. Zo bevinden er zich voor het eerst twee Belgische spelers in de top tien.

messi
ronaldo

De volledige top tien ziet er als volgt uit:

  1. Cristiano Ronaldo
  2. Lionel Messi
  3. Neymar
  4. Luca Modrič
  5. Kevin De Bruyne
  6. Eden Hazard
  7. Sergio Ramos
  8. Luis Suarez
  9. David De Gea
  10. Toni Kroos

Wil je meer weten over FIFA 19? Lees alles over de FIFA 19 release, FUT, Champions League, The Journey en alles wat we nog meer weten. Ook hebben we meer uitleg voor je over Chemistry in FIFA 19's FUT. Lees hier ook wie de beste aanvallers, beste middenvelders, beste verdedigers, beste keepers en beste wunderkids zijn in FIFA 19.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread