THQ Nordic koopt Kingdoms of Amalur IP

Plus de nooit uitgebrachte Copernicus MMO.

Uitgever THQ Nordic heeft de rechten op zowel Kingdoms of Amulur: Reckoning als de nooit uitgebrachte Copernicus MMO gekocht. Eind 2013 werd er geen koper gevonden terwijl Rise of Nations, Rise of Legends en de merknaam Big Huge Games wel werden verkocht.

De veiling vond plaats naar aanleiding van het faillissement van 38 Studios, die eerder Big Huge Games had opgekocht. Curt Schilling, de oprichter en voormalig professioneel honkballer, heeft in 2016 een regeling getroffen waarmee de zaak is afgehandeld.

Hoewel Kingdoms of Amulur: Reckoning goed werd onthaald, stelden de verkoopcijfers teleur. De wereld van de game werd bedacht door R.A. Salvatore, een gerenommeerd fantasy schrijver. Comic-artist Todd McFarlane was verantwoordelijk voor de art.

Waarschijnlijk krijgen we een remaster van Kingdoms of Amulur: Reckoning, echter heeft THQ Nordic nog niets aangekondigd. Het is nog onduidelijk wat er met de Copernicus MMO gebeurt. Onlangs heeft THQ Nordic ook Koch Media gekocht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread