The Surge krijgt DLC in het Wilde Westen

The Good, the Bad, and the Augmented

Ontwikkelaar Deck 13 heeft een nieuw DLC-pakket voor The Surge onhuld. The Good, the Bad, and the Augmented speelt zich af in het Wilde Westen en lanceert op 2 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In de DLC trek je naar een laboratorium van CREO dat onder controle van dokter Rischboter staat. Daar baan je je een weg door verschillende testkamers die gebaseerd zijn op het Amerika van de late negentiende eeuw. De DLC biedt ook toegang tot 16 modifiers en introduceert verschillende nieuwe bosses en loot.

Het is nog niet bekend hoeveel de nieuwe DLC kost. Deck 13 werkt ondertussen ook aan The Surge 2. Die game lanceert in de loop van 2019. Op de site lees je alvast onze The Surge 2 preview.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread