Ontwikkelaar Deck 13 heeft een nieuw DLC-pakket voor The Surge onhuld. The Good, the Bad, and the Augmented speelt zich af in het Wilde Westen en lanceert op 2 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In de DLC trek je naar een laboratorium van CREO dat onder controle van dokter Rischboter staat. Daar baan je je een weg door verschillende testkamers die gebaseerd zijn op het Amerika van de late negentiende eeuw. De DLC biedt ook toegang tot 16 modifiers en introduceert verschillende nieuwe bosses en loot.

Het is nog niet bekend hoeveel de nieuwe DLC kost. Deck 13 werkt ondertussen ook aan The Surge 2. Die game lanceert in de loop van 2019. Op de site lees je alvast onze The Surge 2 preview.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

The Surge: A Walk in the Park DLC onthuld

Uitstapje naar pretpark gepland voor volgende maand.

Bekijk om 14:00 uur onze The Surge livestream

In de ruimte hoort niemand je sterven.

Beste gaming muis 2018: onze aanbevelingen

De zes beste muizen voor FPS, MOBA, MMO en meer.